Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/foldrajz/public_html/doga.hu/mod/quiz/lib.php on line 2281

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/foldrajz/public_html/doga.hu/mod/quiz/lib.php on line 2287

Available courses

Ezt a 2 feladatsort a regisztráció után többször is megoldhatod. A megoldást és az elért eredményedet a teszt befejezése után azonnal láthatod! 

A regisztrációt aktiváld! E-mailben kapsz egy linket, kattints rá, azután kattints a doga.hu bal belső sarkában lévő Navigáció menü "Portál kezdőoldala" linkre, majd az "Gyakorolj! Feladatsor magyarból és matekból" címre. Végül kattints az alul kék mezőben megjelenő "Iratkoztasson be" gombra! Indulhat a gyakorlás!

FONTOS! A feladatok megoldásánál figyelj a szóközre, mert a program a fölösleges szóközt karakterként értelmezi, ezért a helyes válaszodat hibaként kezelheti!

A kurzus a 8. osztályosok számára készített magyar és matematika felvételi feladatsorokból összeállított feladatokat tartalmazza. A beépített válaszokkal nem értékelhető feladatokat (pl. fogalmazás) nem tartalmaznak a tesztek. A feladatlapok kiválóan alkalmasak gyakorlásra, mert a választ és több esetben a részletes magyarázatot is tartalmazza. A kurzus 2012-2016 közötti feladatlapok felhasználásával készült 12 tesztet (33-50 pontos) tartalmaz. Az internetes megjelenésre átdolgozott feladatok pontozása több esetben eltér az eredeti pontozástól. 


A kurzus feladatsorai a középszintű történelem érettségi feladatok felhasználásával és átdolgozásával készültek. A feladatsor esszé jellegű feladatokat nem tartalmaz, a pontozás nem azonos az érettségi javítókulcsban leírtakkal.

Ebben a kurzusban olyan feladatokat találsz, amelyek a korábbi érettségi feladatokból gyűjtöttünk össze a 10. évfolyamos tanulók számára.

Ebben a kurzusban olyan feladatokat találsz, amelyek a korábbi érettségi feladatokból gyűjtöttünk össze a 9. évfolyamos tanulók számára.

A kurzus középszintű angol nyelvű történelem érettségi feladatainak felhasználásával, adaptálásával készült feladatsort tartalmazza. A pontozás eltérhet a javítókulcsban meghatározott pontozástól. A kurzus 2014-2016 közötti 6 feladatsort tartalmaz.

A kurzus a középszintű földrajz érettségi I. feladatrészéből összeállított topográfia feladatokat tartalmazza.

A kurzusban a régebbi Less Nándor földrajzverseny feladatait tartalmazza. Természetföldrajzi feladatokat tartalmaz.

Ez a kurzus a biológia középszintű érettségi feladatlapjainak felhasználásával, adaptálásával készült feladatokat tartalmazza. A pontozás eltérhet a javítókulcsban leírtaktól.

A kurzus német tesztet tartalmaz.