Korábbi középiskolai felvételi feladatok (magyar, matematika) megoldására van lehetőség. Az eredeti feladatokat (forrás: oktatas.hu) internetes környezetre adaptáltuk, ezért nem minden feladatot tartalmaz. A teszt megoldása után a kitöltő azonnal értesül a válaszok helyességéről és az eredményéről.

Ezt a 2 feladatsort a regisztráció után többször is megoldhatod. A megoldást és az elért eredményedet a teszt befejezése után azonnal láthatod! 

A regisztrációt aktiváld! E-mailben kapsz egy linket, kattints rá, azután kattints a doga.hu bal belső sarkában lévő Navigáció menü "Portál kezdőoldala" linkre, majd az "Gyakorolj! Feladatsor magyarból és matekból" címre. Végül kattints az alul kék mezőben megjelenő "Iratkoztasson be" gombra! Indulhat a gyakorlás!

FONTOS! A feladatok megoldásánál figyelj a szóközre, mert a program a fölösleges szóközt karakterként értelmezi, ezért a helyes válaszodat hibaként kezelheti!

A kurzus a 8. osztályosok számára készített magyar és matematika felvételi feladatsorokból összeállított feladatokat tartalmazza. A beépített válaszokkal nem értékelhető feladatokat (pl. fogalmazás) nem tartalmaznak a tesztek. A feladatlapok kiválóan alkalmasak gyakorlásra, mert a választ és több esetben a részletes magyarázatot is tartalmazza. A kurzus 2012-2016 közötti feladatlapok felhasználásával készült 12 tesztet (33-50 pontos) tartalmaz. Az internetes megjelenésre átdolgozott feladatok pontozása több esetben eltér az eredeti pontozástól.